Nyheter

Bakom kulisserna av frakter och leveranser 2022

2021 och början av 2022 var ett turbulent år för företag som importerar gods från Asien. Både fraktkostnader som gått i höjden, pandemi som påverkat produktionen och extremt långa leveranstider. Våren 2022 började solen skina genom molnen, men ikke sa Nicke. Situationen i Ukraina har fått hamnarna i Europa att bli fyllda med Ryskt gods som lägger extra förseningar på importerna.

Fraktfartyg utanför Hamburg väntande för att komma in 2022-08-17
Containerfartyget HMM Garam
24 timmars tracking på HMM Garam 2022-08-17

Vi försöker hitta de bästa lösningar. Fler/mindre sändningar som går oftare, nya rutter som går från Kina till Göteborg utan stopp, med mera. Tyvärr kommer vi inte heller helt och hållet fly från trängseln/blockaden i de Europeiska hamnarna.

Related Posts